سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

سوژه هواداران پرسپولیس ۵۰هزارتایی شد

سوژه‌ هواداران پرسپولیس برای پس گرفتن ورزشگاه شهید کاظمی و اعتراض به اظهارنظر عضو هیئت مدیره استقلال ۵۰هزار امضایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۲۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 14
کد خبر: ۵۰۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، هوادارن پرسپولیس نسبت به اظهار نظر چند روز پیش حجت نظری، عضو هیات مدیره استقلال نسبت به برگزاری مسابقات لیگ برتر اعتراض داشتند. نظری در صحبت‌های خود گفته بود: اگر اصراری هست که قهرمان این فصل حتما معلوم شود و جام به تیم مدنظر برخی افراد داده شود، می‌توانند از «منیریه» تهیه کنند و بیش از این با جان جوانان کشور بازی نکنند.

 

من هم حاضرم هزینه‌اش را پرداخت کنم و خودم با «اسنپ» به آن باشگاه ارسال کنم. این موضع‌گیری در شبکه‌های اجتماعی به توهین به تیم پرسپولیس تعبیر شد و با هشتگ «جام اسنپی» ترند شد.شما همچنین با ثبت بیش از ۷۰۰ سوژه در دو روز در مورد طرح واگذاری ورزشگاه شهید کاظمی به پرسپولیس و عدم کمک و حمایت از سوی شهرداری تهران برای واگذاری به پرسپولیس مطالبات خود را به گوش ما رساندید.

 

با بالا رفتن امضای این سوژه خبرنگار ورزشی ما هم برای تبیین ماجرا گزارشی نوشت و همچنین اظهارنظر پیشکسوتان این حوزه را منتشر کرد. خبرنگار اجتماعی فارس هم پیگیر است تا در اولین فرصت نظر شهرداری تهران در مورد کم و کیف واگذاری ورزشگاه شهید کاظمی را بگیرد.

 

حالا امروز با رسیدن تعداد حمایت های سوژه به ۵۰۰۰۰ امضا، خبرنگار مجلس موضوع را از مجلس پیگیری خواهد کرد. فارس من پیگیر است تا با بررسی کارشناسان، موضوع را در بالاترین سطح مطالبه کند. اخبار بعدی را در فارس بخوانید.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر